Om os

CBM Mentor

Om os

En hjælpende hånd i hverdagen

Mentorer

Carsten

Mentor og indehaver

 

Carsten er 31 år gammel, indehaver af CBM Mentor og fungerende mentor. Carsten har stor erfaring med en lang række forskellige mennesker, og har opnået fremragende resultater med henblik på integration, job, beskæftigelse og opbyggelse af sociale relationer og netværk.

 

Carsten har en baggrund som instruktør i kampsport og selvforsvar og mange års ledererfaring inde for restaurationsbranchen.

Mads

Mentor

 

Mads er 26 år gammel, uddannet multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi (KEA) og studerer på nuværende tidspunkt medievidenskab på Syddansk Universitet (SDU).

 

Mads er empatisk og imødekommende og er meget motiveret i sit arbejde med mennesker fra forskellige sociale miljøer. Mads kan bl.a. bidrage med sit store netværk og viden omkring uddannelsessystemet og derved styrke netværket, hjælpe med uddannelsesmuligheder og videregive sine arbejdserfaringer til borgerne.

 

Ali

Mentor

 

Ali er 30 år gammel, uddannet instruktør, og har i mange år arbejdet som personlig træner og coach. Ali taler flydende engelsk og farsi, og har stor erfaringer med assistance til mennesker med sociale vanskeligheder.

 

Ali har desuden mange års erfaring fra hotel og restaurationsbranchen, samt dyrket kampsport på højt plan i 15 år.

 

Ali har stort fokus på at hjælpe andre mennesker med opnå en retning i livet.

CBM Mentor

(0045) 60606353

kontakt@cbmm.dk

CVR: 36270780